Waarom je beter geen pen kunt gebruiken

Lisa Nielsen, aka The Innovative Educator, schreef september 2010 het artikel 12 Reasons to Ditch the Pen – Why it’s no longer mightiest against the sword voor haar blogsite theinnovativeeducator.blogspot.com. Het was voor mij doorslaggevend om al mijn zakelijke notities vanaf dat moment digitaal te maken op smartphone en iPad en niet meer met pen en papier. Ik ben er nog steeds erg blij. Zoveel efficiënter, zoveel slimmer. En niet te vergeten: minder opslagruimte en geen papierverspilling.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s