Hole in the wall

Vrijdag 7 oktober 2011 heb ik op BijgespijkerdTV de video Hole in the wall gepost. Hierin maakt de Indiase onderwijswetenschapper Sugata Mitra ons deelgenoot van zijn bijzondere project Hole in the wall. De titel slaat op het letterlijke gat in een muur dat hij heeft gemaakt en waarin hij een computerscherm plaatst in afgelegen dorpen waar kinderen geen onderwijs krijgen door een gebrek aan leraren. Ik heb de video ook bij dit bericht geplaatst en je moet deze een keer hebben gezien als je geïnteresseerd bent in technologie en social learning.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s