Slim leren bij de groenteafdeling

Je komt bij de groenteafdeling in de supermarkt en wilt de beste gerijpte watermeloen meenemen. Je weet dat je de meloen moet schudden en luisteren, maar daar ben je niet zo goed in. Je wilt eigenlijk een expert tot je beschikking hebben om de test te doen en het jou te leren, maar waar haal je die vandaan? Deze video laat je zien hoe je smartphone je op dat moment gaat helpen (leren). Een mooi voorbeeld van het voordeel van mobile learning: leren wanneer je het nodig hebt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s