Meer muziekles met iPad

De iPad biedt niet alleen enorme mogelijkheden om slimmer te werken, ook leren wordt slimmer dankzij dit apparaat. Collaborative learning, zo zou je het concept kunnen noemen dat de video hieronder laat zien.

Met de app Garageband heeft iedereen ineens een reeks van instrumenten voorhanden met prima geluiden. Als je vervolgens via wifi meerdere instrumenten bij elkaar brengt, kom je tot mooie samenwerkingsresultaten. Bijzonder aan muziekles is ook de synthese van virtuele en fysieke muziekinstrumenten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s