Oplossing voor probleem komt eraan

Strip Overtuigen

Nog een paar dagen en dan verschijnt mijn boek Wat is nu eigenlijk het probleem? Een krachtige en overtuigende adviesaanpak. Vanaf 10 november 2011 moet het verkrijgbaar zijn. Met dit boek wil ik consultants in staat stellen om krachtige adviezen te presenteren met een stevige onderbouwing. In het voorwoord van het boek heb ik het volgende geschreven:

Meer dan tien jaar werken met PROA (Probleem-Risico-Oorzaak– Advies) en OPR (Oorzaak-Probleem-Risico) en het trainen van professionals in organisaties hierin, vormen de achtergrond van: Wat is nu eigenlijk het probleem? Een krachtige en overtuigende adviesaanpak. In dit boek wil ik u duidelijk maken dat het succes van uw adviesaanpak vooral te maken heeft met een zorgvuldige analyse van de feiten én een logische vertaling daarvan naar een overtuigende boodschap voor wie iets met uw advies moet doen. Dat kost tijd en die heeft u niet altijd. Toch is zonder die tijdsinvestering de kans groot dat u uw doel niet gaat bereiken, namelijk: overtuigen. 

Natuurlijk hoop ik dat veel consultants baat hebben bij dit boek en ik stel het op prijs wanneer lezers ook hun ervaringen willen delen, bijvoorbeeld in de vorm van reacties op deze site. Ik voeg er graag mijn reactie aan toe.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s