Vanaf vandaag meer adviesexerpertise in boekvorm

Vandaag, 10 november, verschijnt mijn boek Wat is nu eigenlijk het probleem? Een krachtige en overtuigende adviesaanpak. Het boek is uitgegeven door Van Duuren Management, een uitgever waar ik blij mee ben. Met uitgever Ina Boer heb ik prima gesprekken gevoerd, waarin we de opzet en inhoud van het boek hebben aangescherpt en vervolmaakt. Zij heeft als een echte PROA-adviseur mij probleempunten voorgelegd, aangegeven waar deze door zijn ontstaan en vervolgens heeft ze me bruikbare adviezen gegeven. Zo hoort het.

Ik ben blij met het resultaat en ik hoop natuurlijk dat velen dit me me delen. Roderik Teunissen heeft vanuit Van Duuren Management een concreet plan gemaakt om dit resultaat onder de aandacht te brengen. Het effect daarvan gaan we de komende tijd merken.

Op Youtube staat een boekintroductie die in sneltreinvaart een schets geeft van de inhoud. Het filmpje staat hieronder ook. Verder heb ik op deze site al enkele artikelen staan die gebaseerd zijn op onderwerpen uit het boek. Ik ga er zeker meer plaatsen.

“Sorry; I have no space left for advice. Just do it”  Donald E. Westlake (quote hoofdstuk 2)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s