Slimmer werken: je iPad als mobiel kantoor

Ik ben bezig met mijn nieuwe boek: de iPad als mobiel kantoor. Slim (samen)werken op 9,7 inches. Dit boek verschijnt maart/april 2012 bij Van Duuren Management en is nu al te reserveren op managementboek.nl

In dit boek leg ik je uit hoe je je werk veel slimmer aan kunt pakken door de iPad, 1 of 2, te gebruiken. Dit levert tijdwinst op, minder papier of misschien wel helemaal geen papier, en toegang tot al je informatie wanneer je maar wilt. Ik weet hoe plezierig dit is, want ik werk zelf nu anderhalf jaar veel efficiënter met behulp van de iPad. Eerst met een iPad 1 en nu met een iPad 2. Papier? Nee, echt verleden tijd. Bij alle besprekingen roep ik alles wat ik nodig heb ter plekke op, ik heb vooraf al mijn aantekeningen van notities voorzien, dus ik zie snel wat ik waar wil melden. En dat is nog maar een van de vele voordelen.

Dus wil je wel, maar je weet niet hoe? Help is on it’s way.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s