Boek Je iPad als mobiel kantoor bijna klaar

Ik ben druk bezig om de laatste hand te leggen aan mijn nieuwe boek Je ipad als mobiel kantoor. De redacteur heeft zojuist zijn feedback aan me gegeven, dus we gaan de laatste fase in van inhoudelijk aanpassen. Het boek verschijnt in april en ik hoop natuurlijk dat ik veel zakelijke (maar ook privé) iPadgebruikers met dit boek help om zoveel mogelijk uit de iPad te halen. Doel: slim (samen)werken.

In het boek laat ik je vanuit zes werkperspectieven zien wat je iPad je zakelijk te bieden heeft:
Je iPad als informatiemanager;
Je iPad als creatiemanager;
Je iPad als communicatiemanager;
Je iPad als tijd- en taakmanager;
Je iPad als presentatiemanager;
Je iPad als relatiemanager.

Natuurlijk komen per perspectief veel apps aan bod die er een rol bij kunnen spelen. Toch is een belangrijke boodschap van mij om zo min mogelijk apps te gebruiken, ook al is de verleiding van de Appstore groot. Maar het is juist de kunst om enkele zakelijke apps heel goed te kennen, zodat je meerwaarde ervan sneller en vaker ervaart. Ga je veel apps installeren en blijf je uitproberen, dan ken je ze uiteindelijk allemaal een klein beetje en dat is niet genoeg.

Geïnteresseerd? Nog even geduld tot volgende maand.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s