iPad populair bij artsen

In 2012 gebruikt de overgrote meerderheid van de artsen in de Verenigde Staten de iPad professioneel. Dat blijkt uit onderzoek van het bureau Manhattan Research. De iPad is niet alleen handig voor afspraken, berekeningen en als quick reference guide, maar maakt ook de medische communicatie met patiënten eenvoudiger.

Dit onderzoek laat ook zien dat de Amerikaanse artsen de iPad wat sneller oppakken dan de Europese vakgenoten. Daarvan gebruikt momenteel 26% de iPad in het werk, terwijl dit cijfer in Amerika op 62% ligt.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s