iPad levert waarde voor schoonmaakbranche

We weten dat de iPad de zakelijke professional veel te bieden heeft om werk slimmer te laten verlopen.  Daarbij hebben velen het idee dat het dan met name om branches gaat met hoogopgeleide medewerkers die kennisintensieve functies hebben. De werkelijkheid is alleen anders. De veelzijdige eigenschappen van de iPad zijn al veel breder ontdekt, bijvoorbeeld in de schoonmaakbranche.

Ik las het interessante artikel De iPad, het nieuwe ei in de schoonmaak dat vorig jaar april al verscheen in het blad Service Management. Hierin wordt Nico Schokker geïnterviewd, opera­tioneel directeur van schoonmaakbedrijf Succes uit Volendam. Hij maakt duidelijk hoe het werk van zijn controleurs op locatie veel slimmer verloopt met behulp van de iPad en een speciaal ontwikkelde app. Alle incidenten gaan gelijk in de app, foto erbij via de camera van de iPad, en klaar.

Het is niet moeilijk om dit soort toepassingen te vertalen naar allerlei andere branches waar vergelijkbaar werk wordt gedaan. En daarmee wordt nog eens duidelijk dat de iPad als mobiel kantoor een grote groei gaat doormaken de komende jaren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s