En daar is het boek! Je iPad als mobiel kantoor

Vanochtend ging de bel en daar was het pakket met de eerste exemplaren van Je iPad als mobiel kantoor. Snel open gemaakt en er dan eentje in je handen houden. Het voelde goed, lekker in de hand en prachtig gedrukt. 165 bladzijden voor alle professionals en managers die een iPad hebben en er zakelijk meer mee willen. Slim werken, als individu, maar ook samen met anderen. Het is ook wat ik in de inleiding benadruk: de eerste winst zit ‘m in je eigen efficiency, maar de grote winst voor organisaties zit ‘m in de samenwerking van mensen die allemaal een iPad hebben. Een mooie ambitie voor de komende tijd. Ik wens alle lezers vanaf volgende week, want dan is het boek verkrijgbaar, heel veel plezier met het boek en met meer slimheid in het werken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s