Overtuig je manager: krijg een iPad

Het zakelijk iPadgebruik blijft groeien. Steeds meer zakelijke professionals ontvangen een iPad en krijgen zo de kans om hun werk nog slimmer te doen. Ondanks het groeiende aantal, blijven er nog veel professionals over die hun manager niet weten te overtuigen van het nut van een iPad. Hoewel we natuurlijk weten dat we op basis van het bezwarenmodel van Michiel Boswinkel (Rapportbestrijding, 2010) die bezwaren moeten wegnemen, volgen hier toch 3 redenen waarom elke zichzelf respecterende manager professionals moet geven waar ze recht op hebben. En die redenen hebben ze zelf bedacht.

1. En nu gaan we echt efficiënter werken
Efficiënt werken is een vreselijk oud thema dat menig manager in de standaard vocabulaire heeft: ‘we moeten efficiënter werken!’ Prima, maar doe het dan ook echt, maak het dan ook echt mogelijk: met een iPad. Werken gaat veel sneller en slimmer met een iPad, onder meer door het gebruik van de juiste apps. Wanneer alle professionals er eentje hebben, is de meerwaarde nog veel groter. Dat is efficiëntie in het kwadraat.

2. En nu gaan we kosten besparen
Ook zo’n statement dat hoog op de lijst staat van het managementjargon. Natuurlijk zijn er momenten om kosten te besparen en nu, 2012, is weer zo’n moment. Met de iPad doe je eindelijk een keer iets aan het enorme papier- en inktverbruik, overbodige archiefruimte en omslachtig handelen. Met die besparing is de aanschaf van de iPad ineens geen vervelende kostenpost meer, maar een aantrekkelijke investering.

3. En ik motiveer mijn mensen
Een derde, veelgehoorde managementuitdrukking. Niets is vervelender dan je mensen frustreren met slome en afgeschreven apparaten en systemen. De meeste professionals hebben privé hun zaakjes veel beter op orde dan in hun organisatie. Stimuleer, inspireer en motiveer ze met een state of the art instrument dat ook nog eens erg cool is om mee gezien te worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s