Google+ maakt iPadvergaderen makkelijker

Google+ heeft een update gekregen voor gebruik op de iPad en het is nu mogelijk om een hangout vanaf je iPad te starten. In de oude versie kon je wel deelnemen aan een hangout, maar er niet eentje starten vanaf je iPad. Dit geeft zakelijke gebruikers nu de volledige vrijheid om op elk moment online in overleg te gaan met anderen via beeld en geluid. Het is helaas nog niet mogelijk om vanaf je iPad ook documenten vanuit Google Apps, bijvoorbeeld slices uit een presentatie, op te roepen via de iPad. Misschien is dat iets voor een volgende update.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s