MS Office 15: cloud en niet voor iPad

Microsoft brengt met Office 15 het gehele bestandsbeheer van het officepakket naar de cloud. Net als in de zakelijke variant Office 365 gaan nu ook particulieren hun bestanden online beheren, zodat ze vanuit verschillende apparaten te benaderen zijn. Maar… daar zit de iPad niet bij. Het hele jaar gingen al geruchten dat Microsoft eindelijk Office voor de iPad beschikbaar zou maken, maar dat is dus nu niet het geval. Eigenlijk wel slim van Microsoft, want straks werkt Office alleen met het eigen operating systeem Windows 8. Maar niet getreurd. Met alle Office lookalike apps, zoals Smart Office 2 en Quick Office PRO HD, en de cloudoplossingen CloudOn en OnLive Desktop kom je ook een heel eind in je iPad als mobiel kantoor. Voorlopig geen concurrentie van Microsoft zelf.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s