Je iPad als mobiel outdoor kantoor

Met je iPad als mobiel kantoor op pad is natuurlijk makkelijk, omdat deze licht en compact is. Mocht je mobiele kantoor echt een outdoor kantoor zijn, dan is het handig wanneer je iPad wel beschermd is, maar toch snel te voorschijn te toveren is. Met de PADX-1 LEDGE™ pullover heb je dat helemaal geregeld. In deze fleecetrui hou je wind en regen buiten de deur en kun je ondertussen vrolijk werken op je iPad. Voor $ 199,- ben je de trotse eigenaar en ga je zeker veel aandacht krijgen. Te koop bij Alphyn Industries

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s