Nieuwe boekrecensie Je iPad als mobiel kantoor

Op www.leukesuggesties.nl staat sinds vandaag een uitgebreide boekrecensie van mijn boek. Het is altijd interessant om te lezen waarom iemand het een goed boek vindt en ik ben ook dit keer weer met de complimenten. In het laatste deel geeft de schrijver aan dat het handig was geweest wanneer ik had aangegeven welke apps gratis zijn en welke niet. Snap ik en het is jammer dat mijn argument om het niet te doen er niet bij staat: dat soort informatie wisselt nog wel eens en dan klopt het bij voorbaat al niet meer (bladzijde 14 in mijn boek). Ik moet zeggen dat ik destijds wel getwijfeld heb en ik kan me goed voorstellen dat het wel handig was geweest. Als je in mijn boek iets leest over een gave app en die blijkt dan bijvoorbeeld € 7,- te kosten, dan is dat wel even slikken. Misschien iets voor de gewijzigde druk die er zeker nog gaat komen.

Boekrecensie Je iPad als mobiel kantoor

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s