En weer een boekrecensie Je iPad als mobiel kantoor

Enkele weken geleden stond op hallo.kvk.nl de oproep voor een reviewer van mijn boek Je iPad als mobiel kantoor. Het is Daniël Wichers geworden die het boek heeft ontvangen en de recensie heeft geschreven. Naast de complimenten die hij geeft, kaart hij het gebrek aan prijzen aan, een punt dat ook in de recensie op leukesuggesties.nl aan bod kwam. Zie het bericht hiervoor waarin ik daar op reageer. Daniël geef ook aan dat hij wel een ondersteunende site had willen zien. Daar heeft hij wel een punt. Natuurlijk geef ik hier op petervanloevezijn.nl updates, maar dat kunnen er wel wat meer zijn. Ik ga even denken hoe ik daar beter op in kan spelen. Dank Daniël.

Boekbespreking Je iPad als mobiel kantoor op hallo.kvk.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s