KPN Tabletpilots nieuwe bron voor zakelijke gebruikers

Sinds eind september 2012 schrijf ik artikelen voor de blogsite KPN Tabletpilots. Deze site is een initiatief van KPN en is gekoppeld aan een pilot waarbij 25 kleine MKB-bedrijven een paar maanden zakelijk werken met een tablet ervaren. Deze ervaringen komen op de blog te staan, naast allerlei inhoudelijke bijdragen van de redactie. In de pilot wordt gebruik gemaakt van Samsung tablets met Androïd en voor mij is het een mooie kennismaking met deze tablets, naast de kennis die ik heb opgebouwd over de iPad voor zakelijk gebruik.

Naarmate de weken vorderen, vult deze blogsite zich tot een belangrijke bron voor alle zakelijke tabletgebruikers.

20121104-105513.jpg

Advertenties

2 gedachtes over “KPN Tabletpilots nieuwe bron voor zakelijke gebruikers

 1. Jan zegt:

  Nu ben ik erg benieuwd hoe het zakelijk werken met de samsung tablets verlopen is. Nu lijkt mij windows 8 het ideale besturingssysteem. Ik ga eventjes kijken of / waar ik meer over dit artikel kan lezen.

  • peter van loevezijn zegt:

   Dag Jan,

   Daar is genoeg over te vinden op de blogsite van de pilot. De Samsung tablets zijn prima voor zakelijk gebruik. Momenteel zijn het voornamelijk iPads die zakelijk worden gebruikt. Tablets met windows 8 zouden het zakelijk goed moeten doen, maar daar blijkt nog weinig van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s