Geef feedback via Voice comment app

imageGoogle Drive heeft samen met Google+ alles in zich om een fulltime service platform te worden voor zakelijke communicatie. Zeker op het gebied van online samenwerken hebben ze veel te bieden: samen werken aan documenten, online delen, live bespreken via video en audio, allerlei opties die steeds meer professionals aanspreken. Het mobiele gebruik van beide concepten valt alleen nog wat tegen. Op de iPad hebben de bijbehorende apps maar een beperkte toolset en is het nog steeds slimmer om browserbased te werken in de desktopversie.

Met de mogelijkheden voor online zakelijk samenwerken krijgt ook feedback geven op elkaars documenten een nieuwe impuls. Dit kan live, snel en alle revisies zijn terug te halen. Deze vorm van feedback geven is voornamelijk een vorm van schriftelijke communicatie, maar dat hoeft het vanaf nu niet altijd te zijn. Voor Google Drive kun je namelijk een extra app installeren die audio-feedback toevoegt aan een document. Ook op de iPad.

De app heet Voice comments (what’s in a name) en voeg je toe via een nieuw document aanmaken. In de volgende video laat Jennifer Roberts zien hoe je Voice comments installeert en bijvoorbeeld inzet voor onderwijs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s