Beste PDF app iPad?

Icon MobiFoldersElke zakelijke professional met een iPad heeft wel eens een PDF app nodig om stukken te lezen en te annoteren. Voor de een een dagelijkse terugkerende bezigheid, voor de ander een actie die hooguit bij een maandelijks werkoverleg voorkomt. In de meeste gevallen gebruiken ze dan een van de volgende apps: GoodReader, iAnnotate of PDFExpert. Alledrie professionele apps die primair gericht zijn op lezen, annoteren en delen. Ze zijn alledrie goed, maar niet eentje is perfect. Maar het lijkt er nu op dat een nieuwe PDF app de graad van perfectie behoorlijk benadert. En dat is MobiFolders.

MobiFolders is net als de andere drie een betaalde app, maar voor minder dan 5 euro heb je een top app die het beste van de andere drie combineert en daar twee grote extra’s aan toevoegt. Allereerst kun je in MobiFolders je mailaccounts koppelen, zodat je bijlagen direct in de app kunt openen. Maar je kunt ook de mail zelf als PDF opslaan in MobiFolders en vervolgens openen om te lezen en te annoteren. De tweede extra is dat je in Office-files kunt annoteren. Je kunt ze naar PDF converteren om ze te annoteerden, maar dat hoeft dus niet.

De Duitse makers van MobiFolders hebben heel goed gekeken naar de pluspunten van andere apps en daar de juiste dingen aan toegevoegd. MobiFolders is een absolute aanrader

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s