Een Finder in je mobiele kantoor?

imageMet je iPad als mobiel kantoor kunnen we veel werk slimmer doen. Maar er is 1 ding waar we tijdens het werk tegenaan lopen: de iPad heeft geen centrale verkenner of Finder. En daar zijn we op onze desktop en laptop zo aan gewend geraakt. Veel pro’s lossen dit op door de cloud als centrale plek te gebruiken of het beheerdeel van PDF-apps als GoodReader en PDF Expert. Software designer Jupiter Winters heeft een concept iOS8 bedacht met daarin…een Finder! Bekijk de video om een idee te krijgen hoe dat eruit kan zien. Zou het waar zijn dat Apple dit concept ons straks gaat vertonen?

 

Advertenties

2 gedachtes over “Een Finder in je mobiele kantoor?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s