17 november Slimmer werken met je iPad

imageOp 17 november geef ik weer de Managementboek-workshop Slimmer werken met je iPad waarin ik je uitleg hoe je met je iPad en de juiste apps erop je werk slimmer laat verlopen. Zo gaan we onder meer aan de slag met de app PDF Expert voor het lezen en annoteren van documenten, met Notability voor geavanceerde notities, met Keynote en Flowboard voor inspirerende presentaties en met Trello voor een simpele maar doeltreffende manier om online en live taken en communicatie bij een project bij te houden. Inschrijven kan nog op managementboek.nl

Advertenties

Een gedachte over “17 november Slimmer werken met je iPad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s