De beste zakelijke apps van 2014

Tijd om langzamerhand het jaar af te sluiten, tijd voor een lijstje met de beste zakelijke apps van 2014.

paragraaf 4.13 icon NotabilityNotabilty 

De app Notability is al jaren een van de beste apps voor multimediale notities, een prima vervanger voor je schrijfblok en meer. Vooral de combinatie van tekst, tekening, foto en intelligente audio maken dat Notability door veel zakelijke gebruikers omarmd wordt. Prijs: € 2,69

 

 

Paragraaf 4.19 icon TrelloTrello

Twello heeft zich bewezen als app voor gemeenschappelijke acties. Dat kunnen acties uit meetings zijn, maar ook acties in projecten. De app heeft een simpele interface waarin je makkelijk acties aanmaakt, toewijst en voorziet van checklists en documenten. Updates van de acties doe je eenvoudig door een actiekaart te slepen naar de juiste actiekolom. Prijs: gratis voor het basispakket dat in de praktijk prima voldoet.

 

 

Paragraaf 4.18 icon PDF ExpertPDF Expert

Elke zakelijke gebruiker heeft een app nodig om documenten in te bekijken en ze te voorzien van annotaties. PDF Expert is zo’n app en bevat bijna alle functies die je nodig hebt. Bijna, want de app moet alleen nog de conversie-optie erbij krijgen waarmee je Office-documenten converteert naar pdf. Verder kun je er alles mee wat je met pdf’s wilt doen. Extra voordeel is het uitgebreide bestandsbeheer waarmee je bijvoorbeeld de mogelijkheid hebt om bestanden te ordenen, te hernoemen en er meerdere als bijlage bij een mail te versturen.

 

paragraaf 4.15 icon WordMicrosoft Word

Deze app scoort vooral hoog, omdat de app bestaande word-documenten goed converteert. Een aangezien velen met Word werken op desktop of laptop, is dat een essentiële eigenschap. Tot voor kort kon de app alleen communiceren met OneDrive van Microsoft, maar gelukkig is daar Dropbox bijgekomen. Sterker nog, je kunt vanuit Dropbox een word-document direct openen in Word, je dingen daarin doen en vervolgens kom je automatisch weer in Dropbox. Prijs: gratis

 


paragraaf 2.1 icon FlipboardFlipboard

Flipboard blijft een van de beste apps om op de hoogte te blijven van relevante onderwerpen en om je timeline in Twitter op een makkelijke manier te beheren. Flipboard zet alle links naar artikelen in een tweet om in een krant en geeft per artikel de kop en de lead. Heel handig. Prijs: gratis

 

 

paragraaf 6.2 en 6.4 icon KeynoteKeynote

Alhoewel Microsoft Powerpoint een geduchte concurrent is, blijft Keynote met de vele functies een betere app om presentaties in te maken. En de koppeling met een iPhone als afstandsbediening maakt je nog mobieler. Via het principe Open met andere app kun je je presentaties in elke andere passende app openen. Met Microsoft Powerpoint kan dat niet. Prijs: gratis voor iPads jonger dan september 2013, anders € 8,99.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s