Nieuwe editie Je iPad als mobiel kantoor

derde editie boekRond 28 januari 2015 verschijnt de nieuwe editie van Je iPad als mobiel kantoor. Slim (samen)werken waar je ook bent. Het is inmiddels alweer de derde herziene editie van het boek waarvan de eerste editie in 2012 verscheen.In de tussentijd hebben steeds meer professionals de stap gezet om hun iPad zakelijk slim te gebruiken en het boek is nog steeds het hulpmiddel daarbij. Deze derde herziene editie geeft een actueel beeld van de beste apps om te gebruiken, de beste aanpak om zakelijk met je iPad te gaan werken, de beste werkwijze bij veelgebruikte apps en bruikbare tips en tricks die het werken met je iPad nog makkelijker maken.

Het boek is inmiddels online al te bestellen via de bekende boekensites en ligt zeer binnenkort ook weer in de boekhandel. Be smart, work smart, use your iPad.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s