Inloopspreekuur Donner Rotterdam

imageEen nieuwe, herziene edite, tijd voor iets nieuws. Ik ga de boekhandel in, te beginnen op 7 maart bij Donner in Rotterdam. Van 14.00 tot 16.00 uur kan iedereen alle vragen over zakelijk iPadgebruik daar aan me voorleggen. Natuurlijk leg ik ook kort wat zaken uit die voor iedereen interessant zijn. En natuurlijk is mijn boek in voldoende exemplaren aanwezig, mocht je de nieuwste editie nog niet hebben. Dus hou 7 maart de middag vrij en kom gezellig die kant op. Donner boekhandel, Coolsingel 119 in Rotterdam.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s