Mooie aandacht voor gratis workshop Je iPad als mobiel kantoor

122PAE0415_iPad als Mobiel Kantoor_70x100_LRMooi om te zien dat er veel aandacht is voor de mini-workshop die ik aanstaande zaterdag 23 mei geef bij boekhandel Van Piere in Eindhoven. Naast de vele tweets en retweets heeft Van Piere mooie posters geplaatst op verschillende locaties. Om 14.00 begin ik met deze gratis workshop en ik nodig iedereen uit om met de iPad langs te komen. Installeer dan vooraf de app Notability, want die ga ik zeker bespreken. Be smart, work smart, use your iPad and join us!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s