Verschenen: Laat je iPad voor je werken

bestand-17-10-16-11-29-50

Vandaag 17 oktober 2016 is mijn nieuwe boek Laat je iPad voor je werken verschenen bij Van Duuren management. Het is een handzaam boekje geworden waarin ik de de meeste populaire thema’s voor zakelijke iPadgebruikers bespreek: teksten lezen en van aantekeningen voorzien, notities maken, word-documenten maken en editen en online samenwerken. Daarnaast leg ik je uit welke stappen je moet nemen om succesvol aan de slag te gaan.  Voor een kleine prijs van € 9,95 heb je een praktische hulp voor jouw slimmer werken.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s