peter van loevezijn

Slim leren, werken en overtuigen staat op de eerste pagina van deze website. Daar horen zaken bij als de ontwikkeling en gebruik van mobile learning, e- en blended learning, slim werken met iPads en smartphones,  efficiënt (samen)werken, smartphones en overtuigende adviesmodellen. Een brede verzameling? Jazeker, maar ze hebben één belangrijk ding gemeen: het gaat in alle gevallen over het succes van professionals in organisaties en daarmee het succes van de organisaties zelf. Ik help ze te excelleren door slim te leren en slim te werken. Wat ik erover weet, verwoord ik, presenteer ik en deel ik. Dat doe ik voornamelijk als partner bij Kriton Learning en daarnaast vanuit de Smart Work Factory. Bij Kriton Learning ligt de focus op de juiste kennis, vaardigheden en mindset voor de doelgroepen als accountants, internal auditors en finance professionals. Bij de Smart Work Factory vormen alle professionals die willen excelleren de doelgroep.

Alle kennis en ervaring heb ik verzameld in mijn werk als communicatie-adviseur, trainer, business manager, marketingmanager en partner en door er altijd over na te denken en over te communiceren. Ik heb veel van mijn gedachten een tijd op de mediablogsite Bijgespijkerd gepost en op deze site petervanloevezijn.nl. De laatste nieuwsitems zet ik op Twitter: @pvloev

Boeken zijn ook een goede manier om kennis met anderen te delen. Half november 2011 verscheen mijn eerste boek Wat is nu eigenlijk het probleem? Een krachtige en overtuigende adviesaanpak voor slimmer adviseren. Wil je als consultant goed onderbouwde adviezen geven, dan heb je met dit boek voldoende tools in handen om die adviezen te maken. Het boek is uitgegeven door Van Duuren Management en is onder meer te koop bij  managementboek.nl en bol.com. De tweede druk verscheen in oktober 2016.

Mei 2012 verscheen Je iPad als mobiel kantoor. Slimmer (samen)werken op 9,7 inch. Hierin leg ik je uit hoe je de iPad in werk optimaal kunt gebruiken. Uit de voorintekening bleek al dat veel zakelijke professionals op dit boek zaten te wachten. In de eerste 8 maanden werden er meer dan 10.000 van verkocht. Ook dit boek is weer uitgebracht door Van Duuren Management. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en bij de bekende boekensites. In oktober 2013 verscheen de herziene editie van het boek met een serie nieuwe apps en adviezen. Ook de zakelijke mogelijkheden van iOS7 zijn erin verwerkt. Februari 2015 verscheen alweer de derde herziene editie onder de titel Je iPad als mobiel kantoor. Slim (samen)werken waar je ook bent. In 2017 verscheen de vierde editie

In oktober 2016 is  Laat je iPad voor je werken verschenen, waarin ik specifiek inga op papierloos werken en vergaderen.

  • De iPad en andere tablets inzetten om slimmer en efficiënter te werken en samen te werken?
  • Slim leren met mobile devices, met e- en blended learning?
  • Krachtiger en overtuigender adviseren met behulp van de modellen PROA en OPR uit mijn eerste boek?

Geïnteresseerd vanuit accountancy, internal auditing of financiële dienstverlening? Mail me bij Kriton Learning: pvanloevezijn@kriton.nl. Voor andere doelgroepen vind: kijk op de contactpagina van deze website.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s