Advies, workshops en presentaties

Peter van Loevezijn presentatie Je iPad als mobiel kantoor mrt 2013
IMG_0021

Je iPad als mobiel kantoor Appril2013

Heb je ideeën over slimmer werken, maar je weet nog niet hoe? In een adviesgesprek kunnen we dingen concreet maken. In een presentatie kan ik het onderwerp introduceren en op de agenda zetten voor beslissers en professionals. Maar we kunnen ook hands on aan de slag gaan om bottom up slimmer werken aan te pakken.

In de workshop Slimmer werken met de iPad laat ik je zien hoe je met behulp van je iPad je werk slimmer kunt laten verlopen. Het is natuurlijk mogelijk om een maatwerkprogramma samen te stellen dat precies aansluit op specifieke wensen. Presentaties over Je iPad als mobiel kantoor en Slimmer werken in organisaties met een iPad maak ik op basis van de exacte vraag en doelstellingen die je hebt.

De workshop is zeer geschikt voor organisaties die in korte sessies met de iPad stappen willen zetten. Voor pro’s die wel willen, maar weinig tijd hebben voor een groepsworkshop, bied ik een 1-op-1-sessie aan.

SLIMMER WERKEN MET DE iPAD


Welke apps heb je nodig om slimmer te werken?
Met de uitpuilende Appstore is het lastig om de juiste apps te kiezen waarmee je zakelijk uit de voeten kunt. Ik heb een basisselectie gemaakt van onderwerpen waarvoor je apps nodig hebt en per onderwerp de benodigde apps.

Hoe organiseer je papierloos vergaderen en gesprekken voeren?
De meeste gebruikers en organisaties zoeken naar mogelijkheden om met behulp van de iPad papierloos te vergaderen en daarmee kosten te besparen. Voor vergaderen spelen drie zaken: de vergaderstukken op je iPad krijgen, de vergaderstukken lezen en van commentaar voorzien en de vergaderstukken archiveren. Hoe doe je dit nou precies? We gaan hands on aan de slag.

Hoe voer je snel informatie in op je iPad?
De iPad heeft allerlei slimme gebruikstrucs om snel informatie in te voeren. Deze trucs breiden zich steeds weer uit met de updates van het besturingssysteem van de iPad. Bij dit onderdeel doorlopen we de meest actuele trucs die je in de praktijk van pas komen.

Hoe presenteer je met je iPad?
Elke professional geeft wel eens een presentatie en de iPad is een ideaal instrument om daarvoor te gebruiken. De belangrijkste apps voor creatie en presentatie zijn Keynote en Powerpoint, maar er zijn ook andere apps waarmee je overtuigende presentaties kunt maken en laten zien. En wat komt er nog meer bij kijken wanneer je met je iPad gaat presenteren?

Hoe organiseer je communicatie op afstand voor (project)meetings

Het is ondoenlijk om voor elke onderwerp fysiek bij elkaar te komen, daarom zijn de mobile communicatievormen op je iPad zo interessant. Of het nu gaat om een interactieve brainstormsessie, uitwisseling van audio, video en content, een complete meeting, met de juiste apps wordt veel tijd bespaard en is communicatie anytime, anyplace mogelijk. Wat zijn de beste apps en hoe werken ze?

Neem contact met me op voor een workshop of presentatie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s